Uslovi isporuke

www.mivr.rs je internet portal namenjen za  prodaju proizvoda i usluga iz naše ponude.

Garancija kvaliteta

M&VR open connections doo prodaje proizvode drugih proizvođača i daje garancije koje su propisane od strane proizvođača proizvoda.  Informacija o dužini garancije i uslovima garancije data je u opisu svakog od proizvoda ili usluge kojom se trguje.

Garantni rok počinje danom prodaje uređaja i važi od trenutka preuzimanja proizvoda.

Narudžbina

Robu možete poručiti preko internet formulara popunjavanjem dostupnih  formi,  upućivanjem elektronske pošte  na office@mivr.rs ili na telefon 063/7707-693.

Nakon potvrde, Vaša porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se utvrđuje da li je traženi artikal dostupan. Po obradi porudžbine, na Vašu e-mail adresu šaljemo obaveštenje o statusu porudžbine. Period obrade porudžbine je najčešće 1-2 radna dana. Od trenutka plaćanja porudžbine očekivani  rok isporuke je 3-4 nedelje, s tim da će posebno za svaku porudžbinu  rok isporuke biti preciziran.  Ukoliko vaša porudžbina sadrži više od jednog artikla, po zahtevu kupca a u dogovoru sa nama roba se može sukcesivno isporučivati.

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez greške. Svi artikli prikazani na internet portalu  su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe se proverava odmah nakon potvrđene porudžbine, u slučaju da naručena roba nije dostupna o tome ćete biti obavešteni na email ili putem telefona koji ste naveli.

Plaćanje
Isporuka artikala se vrši po uplati na tekući račun ili otkupninom kod kurirske službe.
Cena na sajtu su izražene bez PDV-a , obračunava se na stranici KORPA pri zbiru porudžbine.
Za uplatu na tekući račun izdajemo predračun kao i avansni račun.
Rok za uplatu naručenih proizvoda je tri radna dana od trenutka porudžbine. Roba se isporučuje po uplati predračuna.
U slučaju uplate a nemogućnosti isporuke naručenih artikala zbog naše greške uplaćeni iznos Vam se vraća u celosti u roku do 3 dana.

Isporuka
Sve pošiljke kupljene na našem internet portalu isporučuju se direktnom dostavom na adresu ili kurirskom službom po važećem cenovniku i u skladu sa njihovim radnim vremenom. Isporuka pošiljki se radi isključivo na teritoriji republike Srbije.

Troškove transporta kupljenih artikala snosi kupac.  Troškovi dostave robe na vašu adresu biće prikazani na ponudi koju će te dobiti putem email-a.

Povraćaj robe i novca

Kupac ima pravo da raskine ugovor (vrati proizvod) bez obrazloženja u roku od 14 dana od prijema robe. Tom prilikom ima obavezu da vrati neoštećenu robu. Posle provere proizvoda uplaćena suma će biti vraćena umanjena za iznos transportnih troškova u roku od 7 dana.

Reklamacije
Prilikom instalacije – Ukoliko se prilikom instalacije konstatuje da je isporučeni prozvod oštećen, nekompletan ili je neispravan, kupac ima pravo na reklamaciju. M&VR open connetions  će popraviti pokvareni uređaj, zameniti proizvod novim ili vratiti novac u najkraćem mogućem roku.

Reklamacija u garantom roku – U slučaju opravdane reklamacije transportne troškove snosi prodavac. Rok za odgovor po reklamaciji je 8 dana, za rešenje po reklamaciji 45 dana od podnošenja pisane reklamacije putem elektronske pošte.

Ukoliko u garantnom roku nije moguće popraviti robu u roku od 15 dan roba će biti zamenjena novom ili izvršen povraćaj novca.

Troškove transporta proizvoda za koje se radi povraćaj usled zamene, pogrešne kupovine, reklamacije i slično snosi kupac.

Kupac gubi pravo na garanciju ako se kvar izazove mehaničkim oštećenjem ili ako su na proizvodu vršene bilo kakve popravke od strane neovlašćenih lica.

Za sve nejasnoće i dodatne informacije obratite se na tel. 063/7707-693 ili na mail office@mivr.rs.

Hvala na poverenju!