Politika privatnosti

Poštovani posetioci,

Naš internet portal  poštuje Vašu privatnost i posvećen je zaštiti podataka o ličnosti koje nam dostavite. Smatramo da je važno da znate kako se ophodimo sa informacijama o Vama koje nam dostavljate korišćenjem ovog portala te bismo želeli da Vas upoznamo sa sledećim principima kojima je uređena naša politika privatnosti.

Molimo Vas da pročitate Politiku privatnosti koju navodimo ispod, da biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate i kako ih možemo koristiti i štititi u budućnosti.

Popunjavanjem podataka za bilo koju uslugu na našem portalu www.mivr.rs   pristajete na pružanje, upotrebu i prenošenje informacija o Vama pod uslovima ove politike.

Ukoliko ne želite da o Vama prikupljamo navedene vrste podataka, ili se ne slažete s nekim drugim delom ove izjave molimo Vas nemojte koristiti internet stranu M&VR open connection doo.

Pristupom i korišćenjem našeg internet portala, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

M&VR open connection doo čuva privatnost svih posetilaca internet portala i štiti lične podatke posetilaca i/ili korisnik internet portala.

 

Upotreba informacija

Svi korisnici interneta mogu bez ograničenja i u skladu sa uslovima korišćenja, posetiti internet portal M&VR open connection doo bez otkrivanja bilo kakve lične informacije o sebi. Sve informacije koje prikupljamo koristimo kako bismo olakšali upotrebu internet portala, kao i da bismo sprečili zloupotrebu i nelegalne aktivnosti na njoj.

Osim u slučajevima kada to zakon nalaže, nećemo na bilo koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružite, bez Vašeg prethodnog odobrenja.

Prikupljamo samo informacije o korišćenju internet portala, poput broja preuzimanja određenih datoteka, dnevnog broja korisnika, broja pregledanih stranica, IP adrese računara. Ove informacije se prikupljaju bez pojedinačne identifikacije, iako se IP adrese mogu koristiti u slučajevima sprečavanja zloupotreba i nelegalnih aktivnosti. Ove informacije koristimo kako bismo unapredili internet portal pružili što relevantnije iskustvo našim korisnicima.

 

 

Prikupljanje ličnih podataka

U slučaju kada od vas zatražimo druge lične informacije, zatražićemo i vaš pristanak (npr. upotrebom online formulara ili putem elektronske pošte), u vidu posebne Saglasnosti, a vas obavestiti o procesu i svrsi prikupljanja informacija.

Lične podatke koje nam date ili do kojih dođemo putem ovog internet portala, koristićemo isključivo za odgovaranje na vaša pitanja i/ili za poboljšanje naših usluga, obaveštavanje o ponudama i dodatnim informacijama i aktuelnostima koje vas kao korisnika interesuju u vezi sa preduzećem M&VR open connection doo.

Prikupljanje ličnih podatake od korisnika internet portla vrši se u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti podataka o ličnosti („Službeni glasnik Republike Srbije“ br. 97/2008, 104/2009, 68/2012 i 107/2012).

 

Pristup informacijama

Informacijama koje nam pružite na našem portalu mogu pristupiti isključivo  ovlašćena lica za obradu podataka, u svrhe navedene u ovoj politici ili u druge svrhe za koje je ste vi kao korisnici internet portala dali odobrenje.

Vaši podaci će se obrađivati i čuvati sve dok postoji vaša saglasnost za to.

 

Upotreba „kolačića“

Internet  portal  M&VR open connection doo koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi  poboljšali iskustvo koje se tiče pretraživanja sa ciljem povratnih informacija koje bi nam pomogle da  bolje razumemo kako se naš internet portal koristi  i da bismo omogućili lakši pregled  web stranica na našem internet portalu. Nastavljanjem korišćenja našeg internet portala Vi se samim tim slažete da koristimo kolačiće.

Kolačići koristimo za:

  • Za pamćenje vaših podataka pri prijavi
  • Za vašu bezbednost dok ste prijavljeni
  • Za obezbeđivanje konzistentnog izgleda internet stranice
  • Za unapređenje radnih osobina internet portala
  • Za poboljšanje doživljaja korisnika
  • Da bi se omogućilo deljenje i „lajkovanje“
  • Za omogućavanje slanja informacija drugim internet stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase

 

Kolačići ne beleže nikakve lične podatke korisnika i nikada se ne skladište prepoznatljivi podaci. Ako ne želite da primate kolačiće, molimo vas da podesite svoj pretraživač interneta tako da briše sve kolačiće sa vašeg kompjutera, blokira sve kolačiće ili vas upozori pre no što se kolačić uskladišti.

Ograničavanje ili blokiranje kolačića koji se putem internet pretraživača postavljaju na vaš uređaj se vrši podešavanjem postavki internet pregledača. Za više informacija možete posetiti internet sajt www.aboutcookies.org koji sadrži detaljna uputstva o ovom postupku u različitim internet pregledačima.

Na internet prezentaciji se mogu koristiti i kolačići koji nisu neophodni za njihovo funkcionisanje. Takve kolačiće ne koristimo za praćenje ponašanja pojedinačnih korisnika niti njihovu identifikaciju već za sticanje korisnih saznanja o načinu korišćenja internet portala tako da ih možemo dalje unapređivati za naše korisnike.

 

Funkcionisanje internet sajta

M&VR open connection doo ne garantuje da će internet portal funkcionisati bez prekida ili grešaka, ali će nastojati da nedostatke otkloni u što kraćem roku.

M&VR open connection doo nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja može da nastane korišćenjem internet portala ili njegovog sadržaja. Takođe, naš internet sajt može sadržati linkove ka drugim internet sajtovima koji su nezavisni M&VR open connection doo i koji samim tim ne podležu ovoj Politici privatnosti i uslovima korišćenja. 

Naš internet portal  može sadržati linkove za druge vebsajtove koji nisu pod našom kontrolom.

Pitanja

Ako imate pitanja ili nedoumice u vezi sa našim prikupljanjem, korišćenjem ili otkrivanjem Vaših ličnih informacija ili bilo kakva pitanja u veza politikom zaštite privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na e-mail adresu office@mivr.rs ili uz pomoć kontakt podataka koji se nalaza na našem portalu, odnosno  na kontakt strani.  Dobrodošla su sva Vaša pitanja i predlozi.

 

Izmena politike privatnosti

Svako korišćenje našeg internet portala podložno je uslovima i pravilima opisanim na ovoj stranici. Sadržaj izjave o privatnosti internet portala možemo promeniti u bilo koje vreme bez prethodne najave i saglasnosti korisnika. Molimo Vas da periodično proveravate sadržaj ove stranice kako bi bili informisani o svim promenama. Svaka promena izjave o privatnosti na  internet portala biće objavljena na ovoj stranici i važi od momenta objavljivanja.